Articol

Bună,

      Georgiana Burlacu este numele meu, am 22 de ani şi sunt Manager Oriflame 15%. Povestea mea Oriflame a început cu adevărat în anul 2015 când am cunoscut-o pe Giorgiana Burnaz. Ea mi-a povestit despre oportunitatea Oriflame, însă la început nu am crezut că voi ajunge să-mi îndeplinesc visuri alături de Oriflame.

     La puţin timp după ce m-am înscris, a acceptat să mă urmeze şi prietena mea, Camelia Chiriac, Manager Oriflame 12%. Am muncit împreună şi am creat o echipă frumoasă.

      În 2016 am aflat de competiţia pentru “Seminarul Managerilor din Creta 2017” – o vacanţă de cinci zile într-o locaţie de 5 stele. Din acel moment am început să visez cu ochii deschişi la o destinaţie extraordinară şi la marea albastră pe care doream să o văd de foarte mult timp.

      Eu şi prietena mea ne-am calificat pentru “Seminarul Managerilor din Creta 2017”, iar experienţa din Creta mi-a deschis noi orizonturi, m-a făcut să-mi doresc mai mult de la mine şi să cred în Oriflame. Iată-mă acum cu un vis împlinit, cu o nouă familie şi cu planuri măreţe pentru viitor.

 

      Mulţumesc echipei mele şi Directorului meu, Giorgiana Burnaz, pentru succesul trăit şi pentru că am demonstrat că visurile devin realitate alături de Oriflame!

Site-ul giorgianaburnaz.ro aparţine şi este administrat de Director Independent Oriflame. Acest site a fost creat special pentru a împărtăşi experienţa personală Oriflame şi pentru a ajuta şi alte persoane să reuşească să îşi îndeplinească visurile alături de Oriflame!


© 2017 Wattmedia, inc. All rights reserved.

Navigation

Social Media