Articol

Bună,

     Alexandra Calotă este numele meu, am 33 de ani şi sunt Senior Manager Oriflame 21%.

   În 2016 am cunoscut-o pe Giorgiana Burnaz. Mă resemnasem la salariul de angajat, însă când am aflat de avantajele Oriflame şi de competiţia pentru “Seminarul Managerilor din Creta 2017” am zis că este şansa mea să reuşesc să-mi schimb viaţa.

   Am început să vorbesc cu persoanele apropiate despre avantajele Oriflame, am participat la prospectări împreună cu Directorul meu şi după doar trei campanii am ajuns la nivelul de 9%. Am continuat să muncesc pentru vacanţa în Creta şi după 6 luni de la înscriere m-am calificat pentru  “Seminarul Managerilor din Creta 2017”

   Doar visam la o astfel de vacanţa, însă după experienţa în Creta mi-am recăpătat încrederea în mine şi îmi doresc mai mult pentru mine şi familia mea.

 

   Mulţumesc echipei mele şi Directorului meu, Giorgiana Burnaz. Acum ştiu că alături de Oriflame îţi poti îndeplini visurile !

Site-ul giorgianaburnaz.ro aparţine şi este administrat de Director Independent Oriflame. Acest site a fost creat special pentru a împărtăşi experienţa personală Oriflame şi pentru a ajuta şi alte persoane să reuşească să îşi îndeplinească visurile alături de Oriflame!


© 2017 Wattmedia, inc. All rights reserved.

Navigation

Social Media