Poveşti de succes

Testimonial Giorgiana Burnaz - Director Oriflame

Bună,

     Giorgiana Burnaz este numele meu, am 30 de ani şi sunt Director Oriflame. În 2010 am absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti -  Facultatea de Comerţ iar ulterior am lucrat 2 ani în vânzări online pentru o companie din Craiova. În august 2015 am aflat de oportunitatea Oriflame, de ceea ce înseamnă să formezi o echipă, să câştigi bani şi să călătoreşti la 5 stele. 

     Începuse deja competiţia pentru "Seminarul Managerilor din Spania 2016", însă băieţelul meu avea doar 3 luni şi mă gândeam dacă am timpul necesar să încep să lucrez pentru Oriflame. Îmi doream să mă conving dacă există cu adevărat toate avantajele de care aflasem, am spus DA provocării şi mi-am creat contul Oriflame. 

     Sunt o persoană ambiţioasă, aşa că am început imediat să vorbesc despre avantajele Oriflame cu alte persoane iar rezultatele au început să apară. În prima campanie am atins nivelul de 9%, în cea de-a doua campanie nivelul de manager 12%, iar în a treia campanie nivelul de manager 15%. 

Testimonial Georgiana Burlacu

Bună,

      Georgiana Burlacu este numele meu, am 22 de ani şi sunt Manager Oriflame 15%. Povestea mea Oriflame a început cu adevărat în anul 2015 când am cunoscut-o pe Giorgiana Burnaz. Ea mi-a povestit despre oportunitatea Oriflame, însă la început nu am crezut că voi ajunge să-mi îndeplinesc visuri alături de Oriflame.

     La puţin timp după ce m-am înscris, a acceptat să mă urmeze şi prietena mea, Camelia Chiriac, Manager Oriflame 12%. Am muncit împreună şi am creat o echipă frumoasă.

      În 2016 am aflat de competiţia pentru “Seminarul Managerilor din Creta 2017” – o vacanţă de cinci zile într-o locaţie de 5 stele. Din acel moment am început să visez cu ochii deschişi la o destinaţie extraordinară şi la marea albastră pe care doream să o văd de foarte mult timp.

      Eu şi prietena mea ne-am calificat pentru “Seminarul Managerilor din Creta 2017”, iar experienţa din Creta mi-a deschis noi orizonturi, m-a făcut să-mi doresc mai mult de la mine şi să cred în Oriflame. Iată-mă acum cu un vis împlinit, cu o nouă familie şi cu planuri măreţe pentru viitor.

Testimonial Alexandra Calotă

Bună,

     Alexandra Calotă este numele meu, am 33 de ani şi sunt Senior Manager Oriflame 21%.

   În 2016 am cunoscut-o pe Giorgiana Burnaz. Mă resemnasem la salariul de angajat, însă când am aflat de avantajele Oriflame şi de competiţia pentru “Seminarul Managerilor din Creta 2017” am zis că este şansa mea să reuşesc să-mi schimb viaţa.

   Am început să vorbesc cu persoanele apropiate despre avantajele Oriflame, am participat la prospectări împreună cu Directorul meu şi după doar trei campanii am ajuns la nivelul de 9%. Am continuat să muncesc pentru vacanţa în Creta şi după 6 luni de la înscriere m-am calificat pentru  “Seminarul Managerilor din Creta 2017”

   Doar visam la o astfel de vacanţa, însă după experienţa în Creta mi-am recăpătat încrederea în mine şi îmi doresc mai mult pentru mine şi familia mea.

Cele mai mari REDUCERI

CREEAZĂ-ŢI GRATUIT CONT şi te bucuri de numeroase avantaje încă de la prima comandă!

Cumpără pentru tine şi familia ta produse Oriflame la preţuri cu până la 40% mai mici decât preţul de catalog!

   70 LEI - 299,99 LEI => 23% REDUCERE

 300 LEI - 599,99 LEI => 30% REDUCERE

                   > 600 LEI => 40% REDUCERE

 

Site-ul giorgianaburnaz.ro aparţine şi este administrat de Director Independent Oriflame. Acest site a fost creat special pentru a împărtăşi experienţa personală Oriflame şi pentru a ajuta şi alte persoane să reuşească să îşi îndeplinească visurile alături de Oriflame!


© 2017 Wattmedia, inc. All rights reserved.

Navigation

Social Media