Articol

Fondată în 1967, ORIFLAME este în prezent compania cu vânzare directă Numărul 1 în Europa.  

Cu peste 3,8 milioane de consultanţi în întreaga lume şi 50 ani de experienţă Oriflame oferă oamenilor o oportunitate deosebită de afacere. Oriflame a creat acest concept special de afacere - Câştigă Bani Astăzi şi Îndeplineşte-ţi Visurile Mâine™ - pentru cei ce doresc să câştige bani încă din prima zi a activităţii lor şi pentru cei ce ştiu să muncească în echipă pentru a-şi îndeplini visurile.

ARĂŢI BINE! CÂŞTIGI BANI! TE DISTREZI!

Arăţi bine! An de an compania lansează sute de produse noi inspirate de visurile consultanţilor şi oferă o gamă completă de produse pentru toată familia, create în Suedia.

Câştigi bani! Un venit suplimentar prin două metode de câştig:

1. Vânzarea produselor Oriflame - singura companie de vânzare directă ce oferă consultanţilor/clienţilor direcţi discount de până la 40% din valoarea comenzii, indiferent ce produse se află pe factura - cosmetice, Skin Care, Wellness, accesorii. 

2. Câştig din volumul de vânzare al echipei tale. Te poţi bucura de un câştig de 1000 -2000 euro/ lună sau mai mult. 

Te distrezi! Eşti recunoscut pentru succesul tău. Eşti recompensat cu călătorii internaţionale de lux!  

După multe joburi clasice îmi doream să fac o schimbare, să pot lucra, să am independenţă financiară şi să am timp să fiu alături de băieţelul meu în fiecare moment. Am început afacerea Oriflame când băieţelul meu avea doar 3 luni, iar pentru mine Oriflame a însemnat o oportunitate şi o provocare uriaşă. M-am alăturat Oriflame datorită principiilor de funcţionare ale companiei şi pentru că oferă o gamă largă de produse cosmetice, Skin Care şi Wellness suedeze naturale. În prima lună am ajuns Manager 12%, iar după 6 luni m-am calificat pentru "Seminarul Managerilor 2016", o vacanţă de 5 stele în Spania, într-un resort pe malul Oceanului Atlantic. Am fost pe scenă la premiere alături de cei mai buni 1100 lideri din Europa Centrala şi de Est. Din acel moment am înţeles că totul este posibil, alături de Oriflame îţi poţi îndeplini cu adevărat visurile. Află întreaga mea povestea AICI

În prezent, la noi în ţară, conform studiile de consum, parfumurile generează cea mai mare cifră de afaceri din piaţa cosmeticelor. Pe locul doi se află produsele de machiaj şi abia apoi cele de îngrijire. Este un trend diferit faţă de ţările occidentale, acolo unde produsele de Skin Care şi Wellness sunt cele mai vândute. Lucrurile se schimbă însă semnificativ de la an la an, iar românii se documentează din ce în ce mai mult cu privire la importanţa îngrijirii pielii, fiind tot mai atenţi la ingredientele folosite în produsele cosmetice.

Respectul pentru oameni şi natură stau la baza principiilor de funcţionare ale companiei şi se reflectă în politicile sale sociale şi de mediu:

- un portofoliu ce depăşeşte 1000 de produse cosmetice suedeze, inovatoare, inspirate din natură;

- Centru Global de cercetare şi dezvoltare cu peste 100 de oameni de ştiinţă;

- 5 fabrici proprii în Suedia, Polonia, Rusia, China şi India;

- Co-fondator al Fundaţiei World Childhood;

- sedii centrale în Luxemburg şi Elveţia;

Nu este necesar să ai experienţă anterioară! Îţi punem la dispoziţie toate programele de training, instrumentele şi susţinerea de care ai nevoie pentru a avea succes!

Site-ul giorgianaburnaz.ro aparţine şi este administrat de Director Independent Oriflame. Acest site a fost creat special pentru a împărtăşi experienţa personală Oriflame şi pentru a ajuta şi alte persoane să reuşească să îşi îndeplinească visurile alături de Oriflame!


© 2017 Wattmedia, inc. All rights reserved.

Navigation

Social Media