Articol

Termenii şi condiţiile stipulează regulile, principiile, drepturile şi obligaţiile clienţilor şi constituie, atunci când le acceptaţi, un acord între Giorgiana Livia Burnaz I.I cu sediul social în Craiova, Cartier Brazda lui Novac, Str. Sg. Dimitrie Radovici, bl.73, judeţ Dolj şi dumneavoastră (Client Direct Oriflame). 

ATENŢIE! După înregistrarea pe site va fi trimis un SMS/email de verificare. Numai după activarea contului, înscrierea va fi procesată de către Oriflame!

1. Dreptul de anulare a comenzilor/ returnare şi de rambursare. Puteţi anula oricând o comandă chiar şi după ce aţi primit confirmarea comenzii prin e-mail, dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care aţi intrat în posesia fizică a produselor. Veţi primi rambursarea integrală a preţului plătit pentru produse, atât timp cât au fost returnate în ambalajul original, fără să fie folosite în mod abuziv. În calitate de consumator, vei avea întotdeauna drepturi legale privind produsele care sunt defecte sau care nu corespund descrierii.  

2. Avem obligaţia legală să livrăm produse în conformitate cu contractul. Vom livra toate produsele pe care le-aţi comandat în funcţie de disponibilitatea acestora.

Depunem eforturi pentru a include informaţii exacte şi actuale pe acest site. Erorile de introducere a datelor sau alte probleme tehnice pot duce uneori la afişarea unor informaţii incorecte. Dacă observaţi vreo informaţie sau descriere care vi se pare a fi incorectă, ne puteţi contacta! 

Este posibil să vă trimitem notificări prin sms sau e-mail. În general, vom menţine comunicarea cu dumneavoastră! 

 

Site-ul giorgianaburnaz.ro aparţine şi este administrat de Director Independent Oriflame. Acest site a fost creat special pentru a împărtăşi experienţa personală Oriflame şi pentru a ajuta şi alte persoane să reuşească să îşi îndeplinească visurile alături de Oriflame!


© 2017 Wattmedia, inc. All rights reserved.

Navigation

Social Media