Informaţii generale

Politica de confidenţialitate

În primul rând, îţi multumesc pentru că ai ales să colaborăm împreună la Oriflame, că ai achiziţionat produsele Oriflame, ai participat la evenimentele online sau live organizate de mine.

Conform noului regulament nr.679/2016, aplicabil începând cu data de 25.05.2018, am modificat Termenii şi Condiţiile şi informaţiile privind Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Te asigurăm că respectăm confidenţialitatea datelor tale şi ne angajăm să nu transmitem datele personale către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse. De asemenea declarăm că vom colecta datele tale numai dacă sunt furnizate direct de tine şi în mod voluntar.

Considerăm că este important să îţi protejăm confidenţialitatea şi să te informăm cu privire la modul în care utilizăm datele tale personale.

Ce date personale prelucrăm?

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal datele de contact: nume, prenume, email, număr de telefon, adresa de livrare, pe care le colectăm direct de la tine atunci când devii clientul nostru.

Cum prelucrăm datele tale personale?

Datele personale comunicate sunt folosite doar pentru a crea contul de client direct Oriflame, pentru a-ţi furniza produsele Oriflame şi opţional pentru dezvoltare personală şi profesională prin trainingurile noastre. Contul de client direct Oriflame este simplu şi permite în orice moment să verifici şi să modifici acordurile existente.

Către cine comunicăm date tale personale?                      

Datele personale sunt furnizate doar companiilor colaboratoare care ne ajută să finalizăm întreg precesul de vânzare sau organizare în diverse evenimente, conferinţe (firme de curierat, companiile aeriene etc)

Cât timp stocăm/prelucrăm datele personale?

Datele personale sunt prelucrate pe tot parcursul colaborării. Contul Oriflame este valabil 12 luni de la ultima comandă.

Pentru informaţii suplimentare legate de protecţia datelor te rugăm să ne contactezi!  

Termeni şi condiţii

Termenii şi condiţiile stipulează regulile, principiile, drepturile şi obligaţiile clienţilor şi constituie, atunci când le acceptaţi, un acord între Giorgiana Livia Burnaz I.I cu sediul social în Craiova, Cartier Brazda lui Novac, Str. Sg. Dimitrie Radovici, bl.73, judeţ Dolj şi dumneavoastră (Client Direct Oriflame). 

ATENŢIE! După înregistrarea pe site va fi trimis un SMS/email de verificare. Numai după activarea contului, înscrierea va fi procesată de către Oriflame!

1. Dreptul de anulare a comenzilor/ returnare şi de rambursare. Puteţi anula oricând o comandă chiar şi după ce aţi primit confirmarea comenzii prin e-mail, dar nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care aţi intrat în posesia fizică a produselor. Veţi primi rambursarea integrală a preţului plătit pentru produse, atât timp cât au fost returnate în ambalajul original, fără să fie folosite în mod abuziv. În calitate de consumator, vei avea întotdeauna drepturi legale privind produsele care sunt defecte sau care nu corespund descrierii.  

2. Avem obligaţia legală să livrăm produse în conformitate cu contractul. Vom livra toate produsele pe care le-aţi comandat în funcţie de disponibilitatea acestora.

Depunem eforturi pentru a include informaţii exacte şi actuale pe acest site. Erorile de introducere a datelor sau alte probleme tehnice pot duce uneori la afişarea unor informaţii incorecte. Dacă observaţi vreo informaţie sau descriere care vi se pare a fi incorectă, ne puteţi contacta! 

Este posibil să vă trimitem notificări prin sms sau e-mail. În general, vom menţine comunicarea cu dumneavoastră! 

 

Cele mai mari REDUCERI

CREEAZĂ-ŢI GRATUIT CONT şi te bucuri de numeroase avantaje încă de la prima comandă!

Cumpără pentru tine şi familia ta produse Oriflame la preţuri cu până la 40% mai mici decât preţul de catalog!

   70 LEI - 299,99 LEI => 23% REDUCERE

 300 LEI - 599,99 LEI => 30% REDUCERE

                   > 600 LEI => 40% REDUCERE

 

Site-ul giorgianaburnaz.ro aparţine şi este administrat de Director Independent Oriflame. Acest site a fost creat special pentru a împărtăşi experienţa personală Oriflame şi pentru a ajuta şi alte persoane să reuşească să îşi îndeplinească visurile alături de Oriflame!


© 2017 Wattmedia, inc. All rights reserved.

Navigation

Social Media